Lopende projecten

Project 'Op den Heikant' te Ellikom
Woning met kantoren en appartement

Project 'Op den Heikant' is gelegen in Ellikom, een kleine dorpskern in het noorden van Limburg en een deelgemeente van Meeuwen-Gruitrode.

Ellikom ligt tussen Peer en Bree. Het is één van de oudste bewoningskernen van de Limburgse Kempen. De Sint-Harlindis en Relindis parochie is een van de oudste van de streek en dateert vermoedelijk al van de 9de eeuw. Sinds de komst van twee grote bedrijven is het bevolkingsaantal er drastisch de hoogte in gegaan. Deze twee grote bedrijven zorgen samen met die uit de naburige gemeenten voor een grote werkgelegenheid in de streek. Rond de twee grote bedrijven hebben zich een aantal kleine middenstanders gevestigd die op hun beurt zorgen voor het broodnodige onderhoud. Buiten de slagmolen, die aan het openluchtmuseum van Bokrijk is geschonken, telt Ellikom nog twee watermolens: de Hoogmolen en de Neermolen, die wachten op herstelling in de oorspronkelijke staat.

Het project ligt op de Heikantstraat in Ellikom. De Heikant is een jonge residentiële buurt, vlakbij de school, sportterreinen en andere economische en culturele accomodaties in Ellikom. Het project is opgesplitst in twee delen van telkens vier appartementen. Tijdens de ontwikkeling van het project hebben telkens een aantal punten centraal gestaan, waaronder de privacy van de bewoners het belangrijkste was. Voor de rest werd er vooral rekening gehouden met de inplanting in de omgeving en de vormgeving van het project.

Het project wordt volledig afgewerkt volgens de eisen en normen van de kopers. De indeling van de appartementen kan volledig worden aangepast aan de wensen van de koper.