Toekomstige projecten

Project 'De Molensteen' in Hamont-Achel
10 appartementen - Hoek Bosstraat – Molensteenstraat
In studiefase

Hamont-Achel is een charmant stadje met een boeiende geschiedenis en markante eigentijdse ontwikkelingen. Het ligt in het noorden van de provincie Limburg, vlak aan de Nederlandse grens.

Tot de grote rijkdom van Hamont-Achel rekenen wij de uitgestrekte natuur en het historisch erfgoed dat getuigt van een rijk verleden. Het terrein van ‘De Molensteen’ situeert zich aan de rand van de dorpskern, op wandelafstand van de vele sociale, culturele en economische voorzieningen die de stad rijk is. Het grote voordeel van de dorpskern is de rustige ligging van het project en de vlotte verbinding met de hoofdwegen.
‘De Molensteen’ is tot stand gekomen door de samenwerking tussen enerzijds Bato Bouwonderneming als bouwheer en anderzijds Architectenbureel Spaas uit Hamont-Achel.
Het totale project werd grondig bestudeerd op bouwtechnische en architecturale kwaliteiten. De attractieve planopbouw en binnenindeling, alsook de doordachte keuze van materialen en een gecontroleerde uitvoering, staan borg om in ‘De Molensteen’ een optimaal comfort en woongenot te verzekeren.
Het is niet alleen de uitvoering van waarde en goede smaak, het concept bezit ook een heel eigentijdse kwaliteitsvormgeving. Om de oppervlakte van het terrein zo optimaal mogelijk te benutten, hebben we er voor gekozen om een opsplitsing te maken tussen een appartementsgebouw met zes wooneenheden aan de zijde van de Bosstraat, en vier duplexwoningen aan de zijde van de Molensteenstraat.